Ahogy eddig minden évben, idén is meghirdetjük a Magyar Marketing Fesztivál karácsonyi akcióját, amelynek keretén belül az 1 hétig (2018.12.10. – 2018.12.15.) megvásárolt jegyeket fizikai, átadható karácsonyi ajándékként kipostázzuk egy “voucher” formájában.

Ajándékozz szerettednek, szerelmednek vagy kedves kollégáidnak egy exkluzív ajándékot, amit postán küldünk Neked, így személyesen is átadhatod karácsonykor.

Az ajándékod nem csak egy konferencia jegy, hanem egy kedves ajándék, amivel

  • új tudást,
  • a siker és
  • az új kapcsolatok lehetőségét ajándékozod.

Bárcsak mi, a szervezők is ott lehetnénk Veled, amikor átadod az ajándékodat!

Hogyan rendelhetsz a karácsonyi akcióban?

Semmi más dolgod nincs, csak rendelj meg bármilyen jegyet a VI. Marketing Fesztivál weboldalán és írd be megjegyzésbe, hogy: “Karácsonyi ajándék: XY“.

Az XY helyére értelemszerűen az(oka)t a neve(ke)t írd, akiknek a karácsonyi ajándék szólni fog. Erre a névre/nevekre fogjuk elkészíteni a fizikailag átadhat ajándékot. Sőt, ha ez több név (=több jegyet rendelsz), akkor mindegyik jegyet külön borítékba küldünk.

Siess, az akció most Vasárnap éjfélig (2018.12.16. 23:59) tart, hogy utána minden ajándékot biztonságosan ki tudjunk postázni és a karácsonyfa alá megérkezzen!

(Természetesen a karácsonyi akciónk azok számára is él, akik már rendeltek jegyet. Nekik nincs más dolguk, csak írjanak egy e-mailt az info@marketingfesztival.hu címre jelezve ezt az igényüket!)