A VII. Magyar Marketing Fesztivál konferencia szervezője a Marketing112.

I. A konferencia helyszíne, időpontja

A konferencia időpontja: 2019. január 23. (csütörtök) 7:30 – 18:00

Helyszín: Budapest, Lurdy ház (1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14.); I. emelet – konferencia és rendezvény központ 9. számú terem. Megközelíthetőség

II. Szabályok és házirend

1.     Regisztráció: 7:30-8:30 között.

2.     Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, kivéve a terem első sorait, amelyek névvel ellátott VIP helyek.

3.     Az előadások alatt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni.

4.     Az előadásokról videó vagy hangfelvételt, 1-2 percnél hosszabb élő bejelentkezést közvetíteni a szervezők engedélye nélkül készíteni szigorúan tilos! A konferencia területén fényképek készítése engedélyezett.

5.     A konferencia során a szervezők fotókat készítenek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük jelezd a konferencia kezdete előtt a regisztrációnál.

6.     Ismerkedni, névjegyet cserélni szabad; szórólapot osztani, plakátot elhelyezni illetve bármilyen direkt v. indirekt reklámtevékenységet végezni tilos.

7.     Az ebéd, kávézás önköltséges a Lurdy ház éttermeinek bármelyikében, (kivéve VIP).

8.     Jogi- és adatvédelmi irányelvek itt.

9.     A konferencián elhangzottak az előadók szellemi tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.

10.   Az előadások témájának, a konferencia programjának változási jogát fenntartjuk.

III. A jelentkezési űrlap kitöltése

1.     A jelentkezési űrlapot (függetlenül attól, hogy kuponkóddal vagy anélkül került kitöltésre) csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha az maradéktalanul ki van töltve. Hiánytalanul kitöltött regisztráció érvénytelen regisztrációnak számít.

IV. Részvétel és lemondás, szervezői visszautasítás

1.     A regisztrációt követően átutalásos számlát állítunk ki, 8 napos fizetési határidővel. A részvétel lemondását kizárólag írásban fogadjuk el az ügyfélszolgálati e-mail címen. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés 2019.01.17. 23:59, vagy azután történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére, és abban az esetben sem jár vissza a részvételi díj, ha a jelentkező nem jön el.

2.     Az adatok kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a Marketing112 a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

3.     A szervező fenntartja a jogot magának, hogy versenyérdekekre hivatkozva visszautasítson egy regisztrációt.

Érvényes 2020.01.19. -tól visszavonásig.